parallax backgroundPrin stil, eleganță și calitate, Rinnaldi a ajuns în preferințele celor pentru care cămașa este un articol vestimentar de bază în fiecare zi.Eleganță și stil


   Rinnaldi este cel mai tânăr producător de cămăși bărbătești din România. Experiența acumulată din anul 2008 până în prezent, cercetarea amănunțită a pieței de desfacere, viziunea echipei din spatele brand-ului Rinnaldi și studiul aprofundat în materie de țesături au făcut ca Rinnaldi să fie unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de cămăsi bărbătești din România.
    Dar pentru a ne menține în preferințele celor cărora le-am câștigat încrederea suntem “forțați” să păstrăm standardul înalt de calitate al produselor noastre, să ne reinventăm mereu și să venim astfel în întâmpinarea clienților noștri cu modele de actualitate, printuri în tendințe și țesături fine.
    Toate aceste sunt puse în practică zi de zi de personalul bine specializat, rezultatul fiind impresionantele colecții de cămăși bărbătești Rinnaldi.

Colecțiile de cămăși bărbătești Rinnaldi se remarcă prin:

Suntem singurul producător de cămăși bărbătești din România care a lansat pe piață o colecție impresionantă de cămăși “stretch casual”,și singurul producător de cămăși bărbătești din România care a folosit țesătura “digital lycra” pentru confecționarea cămășilor bărbătești.


"Perfecțiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat."


Antoine de Saint-Exupery


Parteneri pentru o afacere de succes  Produsele din colecțiile Rinnaldi se găsesc în toată România datorită unei rețele de distribuție dezvoltată la nivel național. Astfel suntem foarte bine reprezentați de partenerii noștri locali sau regionali.
  Rinnaldi are ca viziune exclusivitatea și de aceea partenerii noștri sunt unici în zona de activitate prin prezența brandului nostru în magazinele lor.
  Avem colaboratori de TOP, profesioniști și dedicați acestui domeniu de activitate. Așadar, ei vă vor îndruma astfel încat să faceți alegerea cea mai bună în momentul în care hotărâți să achiziționați o cămașă bărbătească Rinnaldi și accesoriile aferente .
  Datorită colaborărilor pe care le avem la nivel national, cămășile bărbătești Rinnaldi și accesoriile de la Rinnaldi se găsesc atât în locații stradale de sine stătătoare cât și în marile Mall-uri.   Portofoliul nostru de colaboratori cuprinde în jur de 200 de parteneri în aproximativ toate orașele din țară.