parallax background

Cămăși Bărbătești Premium


“Noul” este una din piesele de bază ale viziunii echipei de profesioniști din spatele colecțiilor de cămăși pentru bărbați și accesorii de la Rinnaldi.
Cămăși Bărbătești OfficeCămășile bărbătești Rinnaldi sunt confecționate pe trei variante de croiuri:

Cămăși regular (classic)
Cămăși slimfit
Cămăși extra slimfit (cambrat).

Aceste croiuri sunt foarte bine gândite și adaptate astfel incât cămașa bărbătească Rinnaldi “să vină ca turnată”. Cele mai des întâlnite cămăși sunt cele uni (într-o singură culoare).Sunt cel mai ușor de asortat și accesibile tuturor.
Țesături de calitateȚesăturile folosite pentru confecționarea cămășilor Rinnaldi sunt de cea mai bună calitate, astfel produsul finit fiind unul premium. Când vorbim de țesături de calitate ne referim la amestecuri de fire naturale și in special la bumbac. Firul de bumbac este cel mai des folosit datorită proprietăților sale foarte bune.

1.Bumbacul este nonalergen.
2.Bumbacul permite aerisirea și deci păstrează corpul aerisit.
3.Bumbacul absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurință.
4.Țesătura din bumbac poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa.
5.Cămășile din bumbac sunt moi și fine la atingere.

In același timp, bumbacul este o fibră foarte instabilă, de aceea el este tratat sau este folosit în amestec cu alte fibre.Rinnaldi folosește mai multe tipuri de țesături și amintim aici:

Țesătura din bumbac 100%.
Țesătura din 95%bumbac-5%polyester.
Țesătura din 95%bumbac-5%lycra (lycra este un fir care conferă țesăturii elasticitate, iar produsul finit primește și denumirea de “stretch”).
Țesătura din 80%bumbac -20%polyester.
Cămăși Bărbătești Stretch CasualRinnaldi a lansat pe piața din România o colecție impresionantă de cămăși stretch casual.

Când alegem o cămașă, un aspect foarte important este reprezentat de printul sau desenul materialului. Adevărații purtători de cămăși simt nevoia de mai mult de aceea, Rinnaldi vine în întâmpinarea cerințelor acestora cu o mare diversitate de printuri: de la clasicele dungi și carouri la printuri digitate. Aceste cămăși se diferențiază prin culorile folosite, ele fiind unele mai indraznețe ca de obicei iar printurile sunt neregulate.

Rinnaldi este singurul producator de cămăși bărbătești din România care folosește țesătura “digital lycra” pentru confecționarea acestora.


Momentele în care purtăm cămasă sunt și ele diferite:Ocazii speciale, evenimente deosebite, de la care cămașa bărbătească de ocazie(de gală) Rinnaldi nu trebuie să lipsească.Gulerul special pentru papion, manșeta dublă pentru butoni și nasturii acoperiți desăvârșesc acest produs pentru care s-au folosit țesături fine.

La birou (ținuta office) -pentru această ținută cămășile bărbătești uni și în dungi fine de la Rinnaldi sunt ideale. Cele mai des întâlnite nuanțe în ținuta office sunt alb,negru,bleu,roz pal,lila.

La plimbare prin parc sau pe plajă-chiar și pentru aceste momente neformale Rinnaldi a creat diferite modele de cămăși. Combinațiile de culori și printuri fac ca produsul final să fie unul WOW, spectaculos, care 100% te va scoate în evidență ca fiind diferit.
Cămăși Bărbătești de CeremonieO colecție foarte importantă și aparte o reprezintă cămășile bărbătești Rinnaldi pentru ocazii deosebite, sau cămășile de gală cum sunt ele mai bine cunoscute. Această colecție cuprinde cămăși bărbătești din materiale premium cu texturi fine, și la fel, ele sunt adaptate pe diverse croiuri.

Gulerul pentru papion, manșeta dublă pentru butoni și nasturii acoperiți completează eleganța cămășilor bărbătești de gala Rinnaldi.

Țesăturile folosite pentru confecționarea cămășilor Rinnaldi sunt de cea mai bună calitate,astfel produsul finit fiind unul premium.